Incassotraject

PROCESBESCHRIJVING INCASSOTRAJECT

1. U meldt zich via de website aan als cliënt

Voordat Allround Services Incasso voor u aan het werk kan dient u zich eerst aan te melden als cliënt. U doet dit door in het inlogscherm te kiezen voor het aanmaken van een nieuw account.

2. U ontvangt hiervan een ontvangstbevestiging

Na het invoeren van uw persoonlijke of bedrijfsgegevens ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin uw inlognaam en wachtwoord. Dit wachtwoord kunt u later wijzigen.

3. U brengt uw debiteuren aan

Via het inlogscherm logt u in door uw inlognaam en wachtwoord op te geven. Vervolgens geeft u uw vordering(en) op. Hierna ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging en een factuur voor de dossierbehandelingskosten (bij een abonnement ontvangt u vanzelfsprekend geen factuur).

4. Het incassoproces wordt gestart

Na ontvangst van de dossierbehandelingskosten (of direct als u een abonnement heeft) wordt het incassoproces gestart en gaat Allround Services Incasso voor u aan het werk. Dit betekent dat Allround Services Incasso (en zo nodig ook de advocaat) uw debiteur(en) schriftelijk tot betaling zal sommeren. Voor de ontvangst van uw betalingen heeft Allround Services een onafhankelijke stichting Stichting Derdengelden Allround Services Incasso in het leven geroepen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de uw geld in betrouwbare hand is.

5. U kunt continu het verloop van het proces volgen

Via de website kunt u het verloop van het incassoproces volgen en kunt u zien of uw debiteur reeds tot betaling is overgegaan. Ook kunt u het incassoproces zelf beïnvloeden door betalingen te melden die uw debiteur rechtstreeks aan u heeft verricht.

6. Na betaling wordt direct met u afgerekend

Direct na ontvangst van een betaling rekenen wij met u af. Omdat wij ook de bijkomende kosten proberen te verhalen, ontvangt u meestal de gehele hoofdsom. Mocht er onverhoopt niet betaald zijn dan kunt u tegen vaste tarieven de procedure gerechtelijk voort laten zetten door één van de advocaten van Pontius Advocaten in Amsterdam.