F.A.Q.

F.A.Q.

Over Allround Services

Wat is het voordeel van Allround Services boven andere incassobureaus?
Werken met Allround Services heeft veel voordelen. Allereerst zijn wij laagdrempelig. Ondernemers bieden wij incasso aan op basis van no cure no pay of op basis van een abonnement. Via onze website voert u uw debiteuren en vorderingen in (abonnementhouders kunnen dit ook door één van onze medewerkers laten doen), waarna wij de rest doen. U hoeft dus niet hele dossiers op te sturen. Met de aan u verstrekte inlogcode en wachtwoord het incassotraject volgen via onze website www.incassobureau.nl. Overal ter wereld en op elk tijdstip dat u schikt! Uniek is dat Allround Services samenwerkt met de incasso-advocaten van Pontius Advocaten. Ander voordeel is dat Allround Services goedkoop is. Waar andere incassobureaus u – ongeacht het resultaat wat zij boeken – sowieso 15% over de hoofdsom in rekening brengen (dit percentage bent u bij de concurrent dus altijd kwijt!), brengen wij u alleen een succesfee van 10% in rekening. Abonnementhouders wordt een succesfee van 7% in rekening gebracht!

Biedt www.incasssobureau.nl u dezelfde voordelen als Allround Services Incasso?
Uiteraard. Of u nu via www.incassobureau.nl of via www.Allround Services.nl uw vorderingen aanbiedt, de dienstverlening is van hetzelfde hoge niveau. Uw vorderingen worden door hetzelfde team van ervaren incassomedewerkers geincasseerd.

Waarom heeft Allround Services Incasso een derdenstichting?
Net als de meeste advocatenkantoren heeft Allround Services Incasso een derden gelden stichting. Het doel hiervan is het bewerkstelligen van een strikte scheiding tussen de gelden van onze clienten en de bedrijfsmiddelen van Allround Services Incasso. In dat kader moeten debiteuren moeten hun betalingen niet overmaken op de bankrekening van Allround Services Incasso, maar op de bankrekening van Stichting Derdengelden Allround Services Incasso. Deze stichting draagt de ontvangen bedragen direct af aan onze clienten. Voordeel hiervan is dat derden die een vordering hebben op Allround Services, zich nooit kunnen verhalen op geld dat toekomt aan onze clienten. Hierdoor is ook in het geval van bijvoorbeeld een faillissement, het geld van onze clienten honderd procent veilig. Allround Services kan en zal clientgelden dan ook nooit (kunnen) gebruiken voor de financiering van bijvoorbeeld haar bedrijfsvoering. Daarom garanderen wij ook dat ontvangen gelden direct aan de klant worden overgemaakt. Dit maakt Allround Services Incasso tot een veilig en absoluut betrouwbaar incassobureau!

Werkt Allround Services Incasso ook voor privepersonen?
Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Hoewel onze cliënten voornamelijk afkomstig zijn uit het MKB en het grootbedrijf, bedienen wij ook particulieren. Het antwoord luidt dus ‘ ja’.

Is Allround Services Incasso het goedkoopste incassobureau?
Allround Services Incasso behoort tot de goedkopere incassobureaus omdat haar processen goeddeels geautomatiseerd zijn. Hierdoor kunnen wij zeer efficient en effectief uw vorderingen incasseren. Omdat u bij een geslaagde incasso de dossierkosten retour ontvangt, is Allround Services Incasso in de meeste gevallen het goedkoopste incassobureau (mede omdat veel incassobureaus hoe dan ook een percentage van de te incasseren hoofdsom in rekening brengen).

Is het incassotraject altijd gratis?
Op no cure no pay basis is het incassotraject altijd gratis. Alleen bij succes brengen wij u een succesfee in rekening (die wij overigens trachten te verhalen op uw debiteur). Bij een abonnement wordt een lagere succesfee aan u in rekening gebracht. Allround Services werkt dus niet als veel andere incassobureaus die ook bij geen resultaat vijftien procent van de hoofdsom in rekening brengen.

Vul onderstaande gegevens in als u meer informatie wilt ontvangen. De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Uw gegevens zullen niet ter beschikking worden gesteld aan derden. Opname van gegevens geschiedt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens