Koeriersdienst Eindhoven

e3e37ad53d604ea2efceff1b996995a2image001

Over Allround Services

Allround Services is in 1992 als eenmanszaak opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een professioneel koeriers- en transportbedrijf, waar u terecht kunt voor al uw transporten. Wij verzenden voor u alles wat er verzonden kan worden van envelop tot een complete volle trailer. Allround is gespecialiseerd in zendingen met een spoedeisend karakter, zowel hoogwaardige apparatuur als vries- en koeltransporten kan door Allround verzorgd worden. Ook met uw op en overslag kunt u bij Allround terecht.Daarnaast is Allround in 1999 begonnen met haar taxibedrijf, omdat veel zakelijke klanten met de vraag kwamen of er ook iets van Allround te verwachten was om directievervoer te gaan verzorgen. Allround Personenvervoer is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf waar zowel particulieren als bedrijven terecht kunnen voor gewoon taxivervoer, Schipholvervoer en directievervoer.
Omdat Allround alles in eigen hand houdt, verzorgt zij ook haar eigen wagenpark, onderhoud en verzorging, zowel motorisch als het schoonmaken van binnen en van buiten wordt door medewerkers van Allround zelf gedaan, het is daarom niet gek dat Allround ook voor haar particuliere en zakelijke klanten auto’s onderhoudt en schoonmaakt, zelfs ruitreparaties en vervanging van ruiten wordt door Allround geregeld.

Waarom Allround Services?

Het bedrijfsleven staat nooit stil. Dynamiek en flexibiliteit spelen een grotere rol dan ooit tevoren. De 24-uurs economie is een feit, ook in Nederland. U en uw bedrijf zijn zich daar volop van bewust. Het vermogen om snel te kunnen inspringen op de wensen van de klant vraagt om een goed functionerend logistiek systeem, een uitgebreid betrouwbaar,nationaal en internationaal netwerk. Hier kan Allround Services uw partner zijn. Allround Services is een snelgroeiend koeriersbedrijf dat zich specialiseert in spoedzendingen. Wij bieden u snelheid en extra service. Daarbij komen de volgende aspecten naar voren:

Flexibiliteit.

Draait u als bedrijf ook overuren – geen probleem: Allround Services draait met u mee. ’s Nachts of in het weekend, u kunt als klant 168 uur per week op ons rekenen. Wij kennen onze klanten en kunnen onze diensten op maat leveren. Van machineonderdelen tot een offerte: wij bezorgen het voor u naar waar dan ook.

Eenvoud maar wel extra service

Wij beseffen dat het werken in een succesvol bedrijf vooral intensief en tijdrovend is. Niets is meer vervelend dan allerlei onnodige formulieren te moeten invullen. Het logistieke systeem van Allround Services is eenvoudig, maar efficiënt en zonder administratieve rompslomp. Eén telefoontje of mailtje is voldoende om uw opdracht te plaatsen.
Betrouwbaarheid en persoonlijke aanpak
Het is essentieel dat uw zending op tijd en bij het goede adres wordt afgeleverd. Uw zending wordt persoonlijk aan de geadresseerde afgeleverd. Na aflevering bellen we altijd ter bevestiging. Uiteraard zijn uw pakketten automatisch verzekerd tegen beschadiging, verlies of diefstal volgens de CMR/AVC voorwaarden. Aan de zendingen die u via een koerier laat verzorgen hecht u veel belang. Representativiteit staat daarom bij Allround Services hoog in het vaandel.

KOERIERS EN TRANSPORT

• Altijd snelle service.
• Post haal- en brengservice.
• Spoedritten door heel Europa.
• Palletvervoer en koeltransport.
• Verzorgen van wereldwijde zendingen.
• Gespecialiseerd in kwetsbare goederen.
• Algehele distributie met Tracking-systeem.
• Op- en overslagmogelijkheden ( 1500 m ).
• De goedkoopste pakketdienst van Nederland.
• Alle logistieke diensten, van enveloppe tot pallets.
• Telefonisch meteen antwoord, geen terugbelprincipe.
• Internationaal Express-vervoer van documenten en pakketten.

Diensten

Voor uw meest urgente zendingen binnen Europa.
Landelijke dekking. Zodra wij uw opdracht hebben ontvangen kan uw zending binnen 1 uur worden opgehaald. Binnen 4 uur in 70% van de Europese Unie bezorgd.
Afhankelijk van uw wensen wordt uw zending aansluitend, dan wel op een afgesproken tijdstip afgeleverd. Uw zending wordt persoonlijk overhandigd aan de geadresseerde.
U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf, dus geen verassingen achteraf.

Sneltransport op maat zonder grenzen.

Ook voor uw internationale zendingen bent u bij Allround Services aan het juiste adres.
De snelste transport-oplossing.
Uw spoedzendingen kunnen wij met ons eigen wagenpark in heel Europa afleveren. Hiermee heeft u gegarandeerd de snelste manier van wegvervoer binnen Europa.

Gevaarlijke Stoffen ADR.

ADR gecertificeerde chauffeurs en volgens de ADR normen uitgeruste voertuigen verzorgen het transport van uw gevaarlijke goederen, (Klasse 1 en 7 op aanvraag), veilig naar hun bestemming.

Geconditioneerd sneltransport.

Allround Services biedt de mogelijkheid om uw temperatuur kritisch gevoelige goederen zoals levensmiddelen of medicijnen, temperatuur gecontroleerd te vervoeren met onze speciaal uitgeruste voertuigen.

Meer dan vervoer!!!

Vraagt het bezorgen van uw zending om een andere speciale aanpak? Wij helpen u hier graag mee.
Natuurlijk worden deze projecten in goed overleg met u als opdrachtgever opgezet en uitgevoerd.
Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen voor een project, dan kunt u contact met ons opnemen per telefoon, email of fax.

Zekerheid.

Ter informatie enkele kenmerken van onze Koeriersdiensten op een rij:
* Waterdicht opdrachtbonnen systeem.
* Jong en uitstekend onderhouden wagenpark.
* Europees dekkend netwerk waardoor wij overal dezelfde hoge service standaard kunnen bieden tegen zeer concurrerende tarieven.
* Altijd zicht op de status van de zending.
* Bereikbaar gedurende 7 dagen per week, 24 uur per dag.
* Duidelijke facturatie, voor internationale bestemmingen altijd een All-Inn tarief vooraf.
* Wij zijn in het bezit van een NIWO transportvergunning, dat staat voor vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kredietwaardigheid.
* Zendingen standaard verzekerd volgens AVC en CMR voorwaarden.**
* FENEX voorwaarden gelden indien van toepassing.**
Indien u nog verdere vragen en/of opmerkingen heeft kunt u ons bereiken via telefoonnunmmer +31(0)492-663161 of 06-16321865 of per email;info@allround-services.eu
** laatste versie gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam en Rotterdam.

Contactgegevens;

Allround Services.
Marktstraat 13.
5731 HS Mierlo.
Nederland Telefoon: +31(0)492-663023 of +31(0)6-39117491.
E-mail: info@allround-services.eu
Kamer van Koophandel:Eindhoven;54093503.
BTW;NL096441495B01.

Vacatures: momenteel hebben wij geen vacatures!
Wij zoeken wel freelance chauffeurs of ZZP`ers.