Diensten

Shuttle-service

Een goedkoop alternatief voor een perfekte koerierservice. Wel de zekerheid en kwaliteit, geen spoed. Wij bezorgen uw zending door heel Nederland, Belgie of Duitsland binnen de normale rijtijd + 3 uur. Voor deze service betaalt u slechts € 0,50 per kilometer. (10% korting op koeriersrit.)

 

Postbus-service

Allround biedt u een aantrekkelijke postbus-service aan.

Wij halen uw post ’s morgens op bij het postkantoor en bezorgen die voor 9.00 uur. Na 16.30 uur komen wij weer bij u langs om uw uitgaande post op te halen en tijdig bij het postkantoor aan te bieden. Deze vijfdaagse service kost u slechts € 60,00 per week.

Wenst u hierover nader geinformeerd te worden, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 

Same-Day Delivery (binnenland)

Wij onderhouden de volgende lijndienst: Den Bosch – Utrecht – Almere – Amsterdam – Schiphol – Haarlem – Leiden – Den Haag – Delft – Rotterdam – Dordrecht – Breda -Tilburg.

De volgende tarieven gelden wanneer uw zending voor 10.00 uur is aangemeld en voor 10.30 uur afgehaald kan worden:

  1. Afleveren dezelfde werkdag voor 15.00 uur: € 45,00
  2. Afleveren dezelfde werkdag voor 17.00 uur: € 35,00

 

Overnight-Service (binnenland)

Wij onderhouden de volgende lijndienst: Den Bosch – Utrecht – Almere – Amsterdam – Schiphol – Haarlem – Leiden – Den Haag – Delft – Rotterdam – Dordrecht – Breda -Tilburg.

De volgende tarieven gelden wanneer uw zending voor 15.00 uur is aangemeld en voor 16.00 uur afgehaald kan worden:

  1. Afleveren de volgende werkdag voor 15.00 uur: € 27,50
  2. Afleveren de volgende werkdag voor 17.00 uur: € 22,50

 

Overnight-Service (buitenland)

Uw zendingen voor Europa en/of andere delen van de wereld worden perfect en tegen concurrerende tarieven bezorgd. Prijzen zijn afhankelijk van: bestemming, afmetingen, en levertijd.

Allround Services kunt u om een boodschap sturen

Spoed valt niet te plannen en deadlines kennen geen genade. Vandaar dat Allround Services uitkomst brengt als uw zending aan een uiterst nauw tijdschema is gebonden of de tijdslimiet al bijna heeft overschreden. Allround Services doet er menselijkerwijs gesproken alles aan om uw zending tijdig op de afgesproken plaats af te leveren. Met een modern en goed onderhouden wagenpark en betrouwbare chauffeurs vervoeren wij uw goederen snel door het gehele land en zelfs ver daarbuiten. Vlug, netjes, correct en punctueel.

 

Specialist in spoed

Allround Services is gespecialiseerd in transporten met een spoedeisend karakter of in zendingen die u liever niet via de normale kanalen laat bezorgen. Hiervoor kunt u met een gerust hart Allround Services inschakelen. Wij lossen uw tijdsprobleem soepel voor u op.

Aandacht voor uw probleem

Allround Services is een alert, flexibel opererend bedrijf, dat de lastige kenmerken van een logge multi-organisatie mist. Met aandacht voor uw specifieke probleem en met grote zorg voor de bezorging van uw zending. Service staat bij ons voorop. Verder zijn onze tarieven vergeleken met anderen verrassend voordelig. Allround Services kent bovendien de eventuele mogelijkheid van combinatiezendingen, die de vrachtprijs nog meer in uw voordeel beinvloeden. Vanzelfsprekend is Allround Services 7 dagen in de week, dag en nacht bereikbaar, want spoed kent geen tijd.

 

Altijd bereikbaar

Het gehele wagenpark van Allround Services is uitgerust met de modernste telecommunicatieapparatuur, zodat al deze wagens direct bereikbaar zijn, om uw zending, indien nodig, bij te sturen of in het uiterste geval terug te halen.

 

Tijd voor een telefoontje

Alle reden dus voor een spoed-telefoontje naar Allround Services. Om uw zending snel en correct te laten bezorgen of om u eens te orienteren over de mogelijkheden.

Bel vandaag nog 0492-663023, 06-39117491 of mail info@allroundservices.eu

Uw vraag krijgt dan een spoedbehandeling.

Alle reden dus om contact op te nemen met Allround Services. Om uw zending snel en correct te laten bezorgen of om u eens te orienteren over de diverse mogelijkheden.

Bel vandaag nog 0492-663023, 06-39117491 of mail info@allroundservices.eu

Voor betrouwbaar personenvervoer, 24 uur per dag verwijzen wij u graag naar ons taxibedrijf onder de button TAXIDIENSTEN

Copyright © 2019 Allround Services