Informatie

ALLROUND SERVICES,specialisten in inpakken,verpakken,ompakken,bestickeren en beheren van uw food en non-foodprodukten.

Allround Services is een onafhankelijke productie onderneming, gespecialiseerd in het in-, ver- en ompakken van diverse soorten producten, food en non-food. Dankzij onze grote verscheidenheid aan geavanceerde machines op maat zijn wij in staat snel onze verpakkingsmogelijkheden aan te passen aan de door de klant gewenste verpakking tegen scherpe prijzen.

Wij beschikken over een eigen magazijn, waarin bulk en gereed product gescheiden zijn. Op deze wijze kan de controle op de juistheid, volledigheid, timing en kwaliteit van de leveringen worden gewaarborgd.

Allround Services heeft kwaliteit hoog in het vaandel en is ISO9001:2000, HACCP en IFS gecertificeerd. Dankzij een volledig geautomatisseerd SAP-systeem waarborgen wij de traceability van al uw producten, die u zelf online kunt volgen.

Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis waardoor u bent verzekerd van het juiste advies, de beste prijzen en een betrouwbare service!

Allround Services biedt u de mogelijkheid de focus te houden op uw eigen core-business en vertaalt uw wensen en ideeën naar effectieve verpakkingsmogelijkheden en totaaloplossingen die aansluiten bij uw marketingvisie. Hiermee zijn wij een sterke schakel in uw supply chain en bieden wij een toegevoegde waarde van hoge kwaliteit.

 

HISTORY

Allround Services is opgericht in 1992 door Corine en Peter de Rooij en gevestigd op industrieterrein Vossenbeemd te Helmond.(N-Br).
Zij zijn begonnen met het in-, ver- en ompakken van voornamelijk video- en audioproducten.

Sinds de oprichting is Allround Services in kracht en omvang enorm gegroeid. Dankzij een goede en sterke basis met betrekking tot productkennis, vertrouwen en prestatie van onze productie, heeft Allround Services bewezen een goede partner voor veel bedrijven over de hele wereld te zijn. Door de groeiende vraag van de markt is eind jaren negentig de productie uitgebreid met het in-, ver- en ompakken van food (voornamelijk snoepgoed).

Allround Services werkt met een team van 24 personen, allen experts in de functies die zij uitoefenen en allen streven naar het bieden van de best mogelijke service naar en kwaliteit voor hun klanten en klanttevredenheid. Wij werken doorlopend aan het ontwikkelen en aanpassen van onze service en productiemogelijkheden in een snelgroeiende en veranderende markt en naar de wensen van de klant. Wij kijken ernaar uit u te helpen uw concurrentiepositie en succes te verbeteren.